yaCaa Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Jakis miesiac temu.. (moze troche wiecej) kupilem zailacz.. mialem na ten cel przeznaczone 100 plnow i poszedlem do sklepu.. tam mi doradzali albo Modecoma 350W za 115 albo Mercury 400W za 100.. no i ze przy sobie mialem rowno 100 to kupilem tego mercurasia. zachecilo mnie to ze ma 400W wyglada bardzo solidnie, ma duzy 12 cm wentylator, 3 stopnie regulacji obrotow i w sumie wyglada identycznie jak modecom.. nie wiem jak tam z napieciami bo nie wiem czym to sprawdzic.. wszystko co pisze na podelku to model EP-4400 "12cm Fan Switching Power Suply" Mercury "PFC compilant" ma ktos cos takiego ? powie mi ktos o tym cos wiecej ? dobry zakup czy raczej nie udany ? dodam jesce to co jest napisane na samym zasilaczu : +3.3V - 28A +5V - 35A +12V - 23A Edytowane 20 Października 2005 przez yaCaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 mercury =codeguano=wywal to z kompa czym prędzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 mercury =codeguano=wywal to z kompa czym prędzej 1709524[/snapback] W przeciwnym razie usłyszysz puf, po czym zacznie śmierdzieć, a komp sie wyłączy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Dzieki... pojde go oddac i doloze do Modecoma 350 W :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...