Jacka Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Tak jak w temacie - korzystam z internetu dostarczanego przez kablówke w moim miescie (zadne chello ;P, speed 320) i mam taki problem, ze jakikolwiek port ustawie w np w emule czy azureusie to jest błąd. Moge ustawic 6881, a moge 15134 i zawsze jest blad NAT. Nie mam zadneg routera ani firewalla, system swiezo po formacie, poza tym zawsze tak bylo. Co moge zrobic ? :angry: Edytowane 20 Października 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greebqu Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a skonfigurowac access point mozesz? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Porty przekierować może Ci tylko admin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 No dobra zadzwonie do tej calej firmy i co mam powiedziec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Że chcesz aby Ci przekierowali porty (podajesz nr ) lub załatw sobie publiczne (czyli zew) ip. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...