Xanagaz Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Primo. Szukałem trochę, ale większość tematów była dość przeterminowana i nie dowiedziałem się nieczego co bym do tej pory wiedział nt. obudowy, którą zamieżam kupić. Teraz sedno sprawy. Szukam budy do około 200zł,- Moją uwagę zwrócił ten model > http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67924599 < Szukałem go w różnych sklepach Internetowych i nie znalazłem nic. On w ogóle jest jeszcze produkowany? Jakbym miał coś wybierać to w grę na razie wchodzi tylko Chieftec, bez zasilacza. Jakoś wizualnie podpasowały mi ich obudowy. Czy ww. firma produkuje jakieś obudowy mieszczące się w przedziale cenowym podanym wyżej i spełniającym następujące kryteria: - max wysokość 52cm - bez zasilacza - zapewnienie dobrej wentylacji (najlepiej jakby miała już na wyposażeniu jakieś ciche wiatraki, vide termistror albo coś podobnego) Może jakaś inna firma ma jakąś alternatywę dla Chiefteca? Jestem otawrty na wszelkie propozycję. Cena może byc wyższa, ale musi by tego warta (obudowa). Edytowane 20 Października 2005 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 iBOX LYNX 2683D - ktoś mi ją polecił i chyba jest wręcz idealna... Cena - 135 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Jakbym miał coś wybierać to w grę na razie wchodzi tylko Chieftec, bez zasilacza. Jakoś wizualnie podpasowały mi ich obudowy. Czy ww. firma produkuje jakieś obudowy mieszczące się w przedziale cenowym podanym wyżej i spełniającym następujące kryteria: - max wysokość 52cm - bez zasilacza - zapewnienie dobrej wentylacji (najlepiej jakby miała już na wyposażeniu jakieś ciche wiatraki, vide termistror albo coś podobnego) Chieftec Matrix Medium http://allegro.pl/show_item.php?item=67149631 Po zdemontowaniu nóżek będzie 52,2 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...