BeneVaco Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Co myślicie o tym zasilaczu czy do extreamnego oc sie nada? Moja konfiguracja Mobo Abit nf7 rev2.0, Proc athlon 1700 (jiuhb), Ram 1Gb geil cl2, WD 2x250Gb, Dzwięk Creative Extigy,Napędy LG DVD-RW i LG DVD-ROM,Moding 2 zimne katody 4 kolorowe wentylatory + 1 na procu i 1 na NB Grafika (bym zapomniał :D) GF 6600GT Link do zasilacza http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67996627 Jeśli macie jakieś lepsze propozycje do 150zł to chętnie zobaczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 wałkowane wiele razy, szukajka nie gryzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Facet, to je zajefajny zasilator! normalnie wypas! Za tą cenę nie kupisz żadnego lepszego ze złotą obudową i podświetlanym wiatrakiem!!! spoko, nie podam kontaktu do mojego delaera :lol: ale towar ma niezły ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 W tym co wyszukałem nie ma nic co dotyczyło by mojego pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...