Wiewiór81 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Witam, Aida32 pokazuje mi przy opisie pamięci następującą linijkę: Co to znaczy? Czy to oznacza, że szybkość odświeżania jest ustawiona poniżej domyślnych wartości pamięci? Która opcja BIOSu odpowiada za modyfikację tej wartości? Wszystkie opcje dotyczące RAM mam ustawione na auto, by SPD itd. Co powinienem (i czy powinienem) zmienić?? pozdrawiam, WR81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Mam Kingston 512 jak w sygnaturce i w aidzie pokazuje mi indentyczne właściwości jak i u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Tak ma być i już ! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...