eKrowa Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Wszelkie dotychczasowe UltraXy i inne Flaty juz mi sie przejadly, szukam czegos naprawde plaskiego, wrecz klawiatury dotykowej. Nawet pokaze o co mi chodzi: Dokladnie o cos takiego mi chodzi, bez ruchu klawiszy, dotyk, cos takiego do peceta, szukam czegos takiego do dluzszego czasu... Obecnie uzywam BTC Model 6100, jestem zadowolony, o wiele lepsza moim zdaniem, przynajmniej w klikaniu od UltraX'a, aczkolwiek zdania sa podzielone, troche mi nie leza, te lupiaste klawise, w UltraX'ie sa o wieledelikatniejsze, ale maja kliki.... Format laptokowy mi nie przeszkadza, a nawet wiecej,bardzo mnie wkreca, bardzo mi sie cos takiego podoba i tyle:) Przeszukalem google i allegro ale nic nie znalazlem co mogloby mi pasowac. Gdyby ktos cos wiedzial, prosze o cynk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Świetna rzecz do pisania długich tekstów ale jednocześnie bardzo przeszkadzająca w graniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...