Majdan_1989 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Chcę podzielić internet. Internet jest przez firmę, która udostępnia mi go przez sieć przez kabel RJ-45. Podział byłby na 3 komputery bezprzewodowo przez Wi-Fi. Jaki ruter radzilibyście mi kupić do tego? Ja myślalem o D-Link Dl-524... Czy wogóle rozdzielenie tego internetu byłoby możliwe? Z góry dzięki za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Czy wogóle rozdzielenie tego internetu byłoby możliwe? pogadaj z dostawcą, on wie najlepiej co jest możliwe, a co do routera to było na forum juz wałkowane, polecam opcję "szukaj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan_1989 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) "Pogadaj z dostawcą!" Ale chłopak myślisz! A Neostradę można dzielić?! Jakbym mógł je dzielić, to bym go zapytał! Jak ja nie moge takich, co by tylko kazali szukać, a sami czytać nie umieją! Zanim coś napiszesz to się zastanów. Mi nie chodzi o dzielenie Neo! O dzielenie łącza, które jest już dzielone! Ja nic nie znalazłem, pokaż jaki jesteś dobry i daj mi stosowny topic! Edytowane 21 Października 2005 przez Majdan_1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Z twojej wypowiedzi wynika ze nie dokonca wiesz co chcesz zrobic. Denerwujace jest ze nie podjaesz szczegolow i zadasz bog wie czego. ISP przydziela IP po macu? Czy moze ustawil TTL na 1? Widzisz, dowiedz sie na najpierw czego potrzebujesz i kup to na co Cie stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan_1989 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 IP na bank nie jest przydzielane po MACu. Łączyłem się z tego samego kabla z dwóch kart. Tzn. IP podaje sam. Zastanawiam sie jeszcze czy lepiej WiFi, czy normalnie kablem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jak nie masz laptopa do wystarczy ze kupisz switcha i wystarczy. Jesli WiFi to AP taki na jaki Cie stac moze byc ten D-link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnderTKD Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 majdan lepiej uwazaj bo Ci napisza ze okradasz providera ci panowie ktorzy maja linuksa i wszystkie mp3 legalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan_1989 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Czyli byłoby to możliwe ruter byłby traktowany przez sieć dostawcy jako normalny komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...