cwanjak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam wszystkich. :) Mam taki problem. B) W javie siedze od miesiaca niecalego. Wiec moja wiedza nie jest zbyt duza i bylbym wdzieczny za proste tlumaczenie. :rolleyes: Tworze aplikacje w Javie. Uzywam do tego Eclipse. Problem: musze otworzyc zawartosc pliku Excel badz Word w tej aplikacji. :blink: To znaczy tabele ktore tam sa w tych plikach musze byc wyswietlone w oknie programu. Jesli ktos wie jak to zrobic, ma jakis kod zrodlowy, materialy ktore by sie przydaly do tego albo adresy stron to bylbym wdzieczny za kazda informacje. :rolleyes: Najlepiej by bylo jakby znalazla sie jakas aplikacja ktora takie cos robi. To wtedy bylbym wdzieczny za pokazanie kodu do analizy. :lol: Bo chodze po roznych stronach. Szukam i szukam i kiepsko mi wychodzi. Znajduje rozne rzeczy ale informacje ta sa dla mnie nie do konca zrozumiale :mur: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Levy_ Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 http://www.andykhan.com/jexcelapi/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...