adam.czubkowski Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam forumowiczów. Mam taki problem, dostałem dysk twardy (Wd 200) cała sprawa polega na tym, że win xp ani zresztą żaden inny system niewidzą go, bios natomiast wykrywa go z pewnym opóźnieniem (5-10 sekund). Niebardzo wiem co mam z tym zrobić a bardzo bym chciał żeby jednak działał. Chciałem go pomęczyć troche przez partition manager ale podczas jakiejkolwiek akcji wyskakuje okno z napisem "BRAK MOŻLIWOŚCI ODCZYTU/ZAPISU Z DYSKU" Kompletnie niewiem co robic. Ludzie pomóżcie... :wink: bardzo prosze o jakieś sugestie bo jestem w tych sprawach kompletnie zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 sprawdz programem hdd regenerator, ale prawdopodobnie elektronika siada.Sprawdż też na innym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.czubkowski Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Sprawdzałem już na innych kompach i jest tak samo ale spróbuje jeszcze hdd regeneratorem. dziękssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Pobaw sie zworkami. WD sa kaprysne jesli chodzi o ustawienia master/slave/cable select. Pokombinuj, moze cos to da. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...