pizzadriver Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Witam. Posiadam laptop Acer Travelmate 4401lmi. turion 1600 ati xpress chipset ati mobility x700 512mb dual channel Jak mam zrobić, aby komputer nie obniżał taktowania procesora na 800mhz? Gram dużo w gry i jest to dla mnie uciążliwe. pozdrawiam :) ! Edytowane 21 Października 2005 przez pizzadriver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytuz Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 W moim 5024 wystarczy ustawic schemat zasilania na "Zawsze wlaczony" lub "minimalne zarzadzanie enegria" Mozesz jeszcze skorzystac z programiku a64clk Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizzadriver Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Dzięki za pomoc! Bardzo mi się przydała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...