Skocz do zawartości
lucas131

Pasek Start

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu (odkad zaczalem uzywac neostrady) mam pewien bardzo wkurzajacy problem. Po pewnym czasie unieaktywnia mi sie pasek ze startem i skrotami do programow ktore uzywam(ten pasek dolny), mam windows XP. Czasem on robił się czarny. Problem ten trwał kilka dni aż do dziś kiedy sie wszystko zwaliło nie dało sie prawie nic uruchomić :<

Format C reinstalka windowsa. Zainstalowalem all stery + update do windows xp sp + kaspersky antivirus + kerio firewall. Uradowałem sie ggdy pasek start dzialal jak powinien. Ale przed chwila antivirus kaspersky powiadomil mnie o ataku na moj komputer. Ok swietnie, tyle ze kilka minut poznije juz pasek sie zablokowal :[[[ arghhh

Czego to moze byc wina? To oznacza ze ktos mnie atakuje z zewnatrz dlatego takie cuda sie dzieja? Myslalem ze kerio firewall i kaspersky obronia mnie przed takimi atakami i update windowsa.

Nie wiem jak temu zaradzic bo teraz ani resta systemu nie moge zrobic komenda trl+alt+delete nie dziala anie pzrelaczac aplikacji normalnie. Nie znam sie zbytnio na bezpieczenstwie ale moze musialbym poblokowac jakies porty zeby nie atakowali mnie co chwile hackerzy? lol :F

Plz pomozcie bo myslalem ze format c i reinstalka systemu cos zdziala jednak sie mylilem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi