CrazyTomHero Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Jaka polecicie firme produkujaca GeForce 4 Ti 4200 ???? podobno Grainwald sie psuje... tak slyszalem.. a jak sie sprawa ma z Chaintechem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 MSI, zaraz zapewne jakiś moderator zablokuje ten topic, bo ostatnio strasznie są wrażliwi na to, jak ktoś pyta o coś co już było na forum ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 czuje ze za chwile ktoś tu wpadnie i powie SZUKAJ !!!!!!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 oj chyba sie spóżniłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 a co do GAINWARDA to zależy na jaki egzemplarz trafisz :/ Ja jak narazie nie mam problemów z jakimiś wysypami na ekranie :D i ciesze się z tego powodu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 wiem ze za chwile ktos go zamknie. :) ale niektore opinie sa poprostu stare :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 nie koniecznie musza byc dostepne w Polsce . ALe jakies dobre jakie sa na Swiecie . oczywiscie poza S.U.M.A :):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja właśnie kupiłem prolinka i nie marzekam.W 3Dmarku mam 10k (Athlon1.7 ,128M,win98)I jak narazie podkręciłem go do 600/300 dalej jeszcze nie próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Ja właśnie kupiłem prolinka i nie marzekam.W 3Dmarku mam 10k (Athlon1.7 ,128M,win98)I jak narazie podkręciłem go do 600/300 dalej jeszcze nie próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 polecam Leadteka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 wszystkie sa dobre. dla mnie roznice powoli sie zacieraja. ja mysle o msi, albo po okazyjnej cenie prolink. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 szukaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Jaka polecicie firme produkujaca GeForce 4 Ti 4200 ???? podobno Grainwald sie psuje... tak slyszalem.. a jak sie sprawa ma z Chaintechem ?? Ja mam Gainwarda i na razie chodzi dobrze, kręci się na 300/600-jest stabilny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 w leadteku wiatrak jest glosny wiec odpada. Prolinka nie lubie wiec tez odpada. grainwald czasami sie psuje - jak wyzej wiec zostaje mi msi. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 No i tą metodą sam rozwiązałes swój problem:-).... gratuluje wyboru!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 a creative, moze te karty nie sa super wyposazone ale maja niezla wydajnosc w porownaniu do innych modeli tak samo taktowanych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ASUS, ABIT tanio nie drogo Solidnie ATI rulleeezzzz NVIDA suxxxxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...