Gość razorex Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Wczoraj przy normalnym użytkowaniu (słuchałem muzy w winampie) naraz zanikł głos w głośnikach ale wykresy na wieży dalej "skakały" :) Miałem już rok temu podobną sytuację, ale wtedy wieża była jeszcze na gwarancji. Nie pamiętam już jaka to wtedy część wysiadła :( Czy ktoś może wie co jest przyczyną braku głosu i czy można to samemu naprawić kupujac odpowiednią część ?? Dodam jeszcze że głośniki sprawdzałem na innym urządzeniu i są OK pozdr Edytowane 22 Października 2005 przez razorex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 spróboj odłączyć i podłączyć wszystko jeszcze raz i otwórz obudowe philpsa zobacz czy coś sie nie spaliło jak widzisz to wyjmij to kup nowe to i włóż nowe to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...