Kml Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Czy na tej płycie macie też taki problem że po zainstalowaniu sterów 4 in1 po restarcie komp chce płyty ze sterami i trzeba manualnke je pokazać na dysku???? a po drugie to nie moge włączyć DMA na cd romek i na nagryware !! niewiem jaki może być powód ale coś sie spierdzieliło na maxa i np. fim z płytki zrzuca mi 14min!!!!!!! HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja mam podobną mobo i niema problemu z 4in1.Co do DMA to miałęm coś podobnego.POmogło zainstalowanie via packa 4.43.No chyba że masz połączone taśmą 40-sto żyłową :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 no nie mam 80-ki a ten serwis pak to nie 14.43 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 tak to ten pack :) Mi to pomogło ba raz miałem dma a raz niet.BTW.Ile masz w 3d marku 2001 SE? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 w defauld-owych mam 4987 myśle że to chyba nieźle nie ? ale może sie myle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Myśle że jak na gf2ti to nieźle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...