Destiny Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam, nie jestem pewien czy to dobre miejsce ale innego nie znalazlem... moze tutaj wiecej ludzi sie tym tematem zainteresuje i mi cos pomoze... W grze Top Spin (cos jak Sega Virtua Tennis, tylko ze duzo lepsze) pojawil mi sie ostatnio dziwny blad. Otoz zawodnik i generalnie wszystko co sie dzieje z opoznieniem reaguje na wcisniete klawisze (nawet do 2-5 sek opoznienia) wczesniej sie tak nie dzialo i wszystko chodzilo gitarka. Probowalem zainstalowac nowe oprogramowanie/stery do klawiatki - nic nie pomoglo. W innych grach jest ok. Mial ktos cos podobnego?? POMOCY, prosze!!!!! :mur: Z góry dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 może spróbuj przeinstalować grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...