avido Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 witam!!!!!!!1 minelo juz sporo czasu od pojawienia sie plyty wiec moze uzyskam pomoc od uzytkownikow posiadajaych asusa A7N8X (bez deluxa bez x) chodzi mi o pamieci jakie mam kupic ,zeby nie sprawiały problemu w rozsadnej cenie moze : GEIL CL 2.5 6.3.3 POZDRAWIAM AVIDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 mialem ta plyte i mialem hynixy swietnie chodizly twinmos tez bez zarzutow goodramy tez i kingstony rowniez wiecej nie sprawdzalem a chyba jest bardzo fajne faq na twaku odnosnie wlansie plyt z serii a7n8x i byla tam o tym mowa!!! a jak nie beda dobrze chodzily pamieci to zawsze mozna wgrac biosik np ubera i moze zadziala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ja jestem gościem co ma pecha. Wcześniej miałem kingstony KVR400X64C3A i jak ustawiałem synchronicznie fsb 200 i ramy na 200 to prime test wywalał mi sporo błędów. Teraz wymieniłem na pdp patriot CL2,5 i nadal bez rewelacji. Dodatkowo sflashowałem bios na 1008mod 3 tratsa i nic, to samo. Dochodzę do wniosku że proc jest jakiś za przeproszeniem ch**owy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 nom moze byc proc jeden barton 2500 nie chial nawet mi puscic pamieci na 198mhz hehe zmienilem na mobila to latal na fsb 250mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...