fokuz Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Możecie zamknąć nie ważne. Edytowane 27 Października 2005 przez fokuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Poszperaj, jak masz w sterownikach na jakość, czy wydajność, bo u mnie jest różnica ~1500pkt w 3d marku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Nie masz przypadkiem w sterownikach włączonego Anti-Aliasing'u?? Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Zawsze możesz wyłączyć Antyaliasing ;) (a przynajmniej nie odpalać nowych gier na AAx6 bo to już nie dla tego Radka :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 aa mam wyłączony w grze jak i w sterach. Zapomniałem dodać jakby to coś pomogło płyte glowna mam na agp x4 a grafika jest na ag x8. Co robić?:( W sterach mam na wydajnosc ustawione 1715609[/snapback] a jakie masz stery? u mnie na omegach było mniej pkt w 3dmarkach niż na catalystach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 aa mam wyłączony w grze jak i w sterach. Zapomniałem dodać jakby to coś pomogło płyte glowna mam na agp x4 a grafika jest na ag x8. Co robić?:( W sterach mam na wydajnosc ustawione 1715609[/snapback] To AGP nie będzie wiele spowalniało... Popatrz, czy komp się nie przegrzewa, bo jak m.ój ma za wysoką temperaturę to zwalnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokuz Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Jest normalna temperatura jak gram to 5 stopni jedynie wyższa sterowniki mam standard na omegach było ciut gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...