FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Siema. Mam pytanie.Programik Ray Adams NVIDIA BIOS Editor pokazuje mi że te opcje mam na disable.Czy te opcje mają wpływ na szybkośc grafy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 powiem tak niektorzy mowia tak inni ze nie najlpeiej sproboj sam :-) i bedzie cooll :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Teraz tylko pytanie gdzie te opcje mam włączyć :) Wiesz może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no muj bios niby obsluguje ale jakos nie znalazlem :-) zacznij od biosu softem sprobuj w power strip powiedz jak znajdziesz gdzie to jest w biosie bo widze tez maz plytje GA :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no też mam gigabyte :) .Ale w powerstripe niemoge tego za cholere znaleść.Ale teraz obadam w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Luknij jescze tutaj :-) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15581&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 taaa wlaczylem w power stripie ale karta dalej widzi ze no fasta wiec nie ma sie nim co sugerowac chyba :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 heh :) A jest może teki programik do fleszowania biosu ale w inny sposób? :) .Chidzi mi oto żeby po odpaleniu takiego programiku zmienić wartości core i memory na wyższe i żeby tak zostało na zawsze.Niewiesz czy jest coś takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jasne bios se mozesz wyedytowac :-) www.nvida.pl tu zajzyj i popatrz nie wiem czy jest ale jest na 100% taka mozliwosc :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a ja znalzles w biosie fast writes ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A ja to jestem chyba ślepy.Bo niemoge znaleść tej opcji w power stripie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja przed chwila to robilem ale wywalilem powerka bo nie uzywam wlazisz w sprze chyba pozniej detale w tym linku co zaposalem byl opis ! w biosie nie masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 kurna zapomniałem sprawdzić w biosie :) Już patrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mam w biosie.ADVENCED CHIPSET FEATURES. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ok zaraz lece do ciebie zdaj sprawozdanie czy cos dalo :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ciekawy jestem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 w biosie mam włączone ale w winie nie.Bo dalej niemoge znaleść tej opcji w powerstripie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 wystarczy w biosie :-) ! wlaczyc i mysle ze juz dziala nie potrzeba chyba tu i tu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...