darkness000 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 !!!WITAM!!! Mam problem z padem pc USB, wczesniej pad normalnie dzialal, lecz po wymianie calego kompa, teraz komputer poprostu go nie widzi(system XP), nic nie wykrywa. A propo sterwonikow to mam wgrane stery do USB.!!!POMÓŻCIE!!!. Co mam zrobić żeby działał, bo wątpię żeby się tak poprostu zepsul. Odpiszcie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkness000 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 No pomóżcie, bo już nie wiem co robić, czy mam wyrzucić tego pada czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Moja szklana kula "mowi" mi, ze masz pada pod USB. Ooo widze rowniez, ze pad nie jest wykrywany przez system XP po wymianie calego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A inne urzadzenia na usb działają ? Może masz wyłaczone usb w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...