mateo1977 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no i mam nastepne pytanko czy moze wie ktos czy do normalnej plytki moge wsadzic karte np 2-portowa (com) . z gory z irytowanych przepraszam a pomagajacym dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no i mam nastepne pytanko czy moze wie ktos czy do normalnej plytki moge wsadzic karte np 2-portowa (com) . z gory z irytowanych przepraszam a pomagajacym dziekujekarte? moze chcesz sledzia z 2ma comami? jak tak, to jest tego pelno. jeden musialbys podlaczyc zamiast chyba lpt. (?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jasne że możesz. Miałem kiedyś taką kartę (jeszcze na ISA) z jednym LPT i dwoma COM. Po wsadzeniu jej w grzyba będziesz miał 2 COM-y więcej, tylko jak są zworki to dobrze je ustaw żeby porty się nie pokrywały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Bez problemu możesz włożyć będziesz miał więcej COM-ów tylko oczywiście musisz te zworeczki dobrze poustawiać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 a moze wie ktos czy istnieje mozliwosc podlaczenia isdn'a z koncowka com do portu usb moze potrzebna jest jaks przejsciowka albo cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...