darosto Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam wszystkich. Ostatnio zaniepokoila mnie moja pamiec (dwie kosci 512 kingstona cl3). Gdy wyswietlilem wlasciwosci mojego komputera zobaczylem liczbe 896 megabajtow. Tak jakby zabraklo 128 mega. Po restarcie bios wykryl normalnie 1gb i nastepnie po zaladowaniu systemu w wlasciwosciach mojego komputera rowniez wszystko wrocilo do normy. Jednak wczesniejsze wstazanie blednej liczby zaniepokoilo mnie do tego stopnie ze postanowilem zapytac sie Was. Z gory dziekuje za odpowiedz. Mam leciec do sklepu reklamowac czy zostawic to w spokoju????????????????????????????????? Darek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 zintegrowana grafika ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darosto Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Grafika nie jest zintegrowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 miałem kiedys takie jaja jak pamieć była zakurzona :] Dawno temu miałem 64+32 a wykrywał 80 :] Sprawdż czy niemasz zakurzonej, jak masz przeczyść :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...