Yeti 666 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Od kilku dni modem strasznie zaczął się rozłaczać (Zoltrix Spyrt :wink: ) właściwie nie wiem czego to wina ostatnio wogóle nie chciał się łączyć stawał na wybieraniu numeru. Odinstalowałem modem i usunołem Dialup. Potem instalacja modemu i konfig Dialup i chodzi tylko się rozłancza. Nie wiem czy modem pada czy co do system ( Win2Sp3) raczej nie bo chodzi nie cały miesiąc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 moze telekomuna cos odpierdziela ale moze byc cos na systemie koledzei sie rozlaczal jak odpalal explorera na gg chodzil kilka godzin !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 sprobuj onetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jestem w Dialogu (abonament). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Yeti 666 - wina tepsy. U mnie to samo. Staje na weryfikacji hasła itp. BTW - mam ten sam modem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jestem w Dialogu (abonament).zadzwon do dialogu, czy cos nie kombinuja, nakrzycz, ze placisz i nie dziala jak trzeba. a onet i tak mozesz chyba sprobowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Więc moze zbiorowy strajk modemów zoltrix spirit? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 To chyba nie wina łącza bo jak wyjąłem kabel z gniazdka to Winda twierdziła że modem dalej wybiera numer 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 HI ! Pomyslalem ze wykorzystam ten topik zeby zadac takie male pytanko: Dzisiaj wrzucilem do budy Pentagram Hex 2, ale to ustrojstwo nijak nie chce dzialac w Winie XP Pro, wybiera numer i wszytsko gra ale tylko do momentu gdy musi odebrac cos od modemu z 2 strony, wtedy wsykakuje blad o tym ze nie moze sie polaczyc. wlasnie wrzucile win2k i wszystko smiga jak nalezy. Plizzz help !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 sterowniki. sciagnij nowe dla xp. czasem daja dla 2k jako dla xp i moze nie dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 oki zaraz sprobuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A próbowałeś przełożyć modem do innego slotu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Probowalem :D, ale nic nie daje, nie sprawdzilem jeszcze nowych sterow (nawet nie znalazlem) bo do szkoly musialem jechac, a modem bede mial okazje sprawdzic dopiero w wikend nastepny :( wiec czekam na nowe sugestie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Dzięki wszystkim za pomoc okazało się że Dialog wymieniał urządzenia na lepsze ( naprawde lepiej chodzi) mam prawie stale 49,2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Dzięki wszystkim za pomoc okazało się że Dialog wymieniał urządzenia na lepsze ( naprawde lepiej chodzi) mam prawie stale 49,2 :DDialog to fajna sprawa. Moj kumpel ma i chwali. spytam na ile od sie laczy. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Yeti 666 - wina tepsy. U mnie to samo. Staje na weryfikacji hasła itp. BTW - mam ten sam modem :)U mnie było tak samo. Zadzwoniłem do TPSA ( i wysłałem maila do Czubowny :P ) ale dowiedziałem sie jedynie, że wszystko po ich stronie działa a pomiar lini spoko....... Teraz łącze się przez onetkonekt i wszystko gra. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A ja mam stale 31200bps na tepsiarni, a na onet 21000 26800 ale i tak wole na onecie bo lepszy transfer z zagranicy tepsa suxxx netia rules (i inne typy konkurencji :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...