Skocz do zawartości
Yeti 666

Problem z modemem.

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni modem strasznie zaczął się rozłaczać (Zoltrix Spyrt :wink: ) właściwie nie wiem czego to wina ostatnio wogóle nie chciał się łączyć stawał na wybieraniu numeru. Odinstalowałem modem i usunołem Dialup.

Potem instalacja modemu i konfig Dialup i chodzi tylko się rozłancza. Nie wiem czy modem pada czy co do system ( Win2Sp3) raczej nie bo chodzi nie cały miesiąc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HI ! Pomyslalem ze wykorzystam ten topik zeby zadac takie male pytanko:

Dzisiaj wrzucilem do budy Pentagram Hex 2, ale to ustrojstwo nijak nie chce dzialac w Winie XP Pro, wybiera numer i wszytsko gra ale tylko do momentu gdy musi odebrac cos od modemu z 2 strony, wtedy wsykakuje blad o tym ze nie moze sie polaczyc. wlasnie wrzucile win2k i wszystko smiga jak nalezy. Plizzz help !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Probowalem :D, ale nic nie daje, nie sprawdzilem jeszcze nowych sterow (nawet nie znalazlem) bo do szkoly musialem jechac, a modem bede mial okazje sprawdzic dopiero w wikend nastepny :( wiec czekam na nowe sugestie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim za pomoc okazało się że Dialog wymieniał urządzenia na lepsze ( naprawde lepiej chodzi) mam prawie stale 49,2  :D

Dialog to fajna sprawa. Moj kumpel ma i chwali. spytam na ile od sie laczy.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yeti 666 - wina tepsy. U mnie to samo. Staje na weryfikacji hasła itp. BTW - mam ten sam modem :)

U mnie było tak samo. Zadzwoniłem do TPSA ( i wysłałem maila do Czubowny :P ) ale dowiedziałem sie jedynie, że wszystko po ich stronie działa a pomiar lini spoko....... Teraz łącze się przez onetkonekt i wszystko gra. Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...