Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mam stały dostęp przez kablówkę. Od wczoraj po zalogowaniu się modemu po jakimś czasie zrywa się połączenie(czasami minuta czasami czterdzieści). Co może być tego powodem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mam stały dostęp przez kablówkę. Od wczoraj po zalogowaniu się modemu po jakimś czasie zrywa się połączenie(czasami minuta czasami czterdzieści). Co może być tego powodem?moze to przez ten mroz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mam stały dostęp przez kablówkę. Od wczoraj po zalogowaniu się modemu po jakimś czasie zrywa się połączenie(czasami minuta czasami czterdzieści). Co może być tego powodem?moze to przez ten mroz :lol:Raczej nie, nie wystawiam kompa za okno :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 No nie wiadomo albo oni maja jazdy jakies dziwne albo u ciebia cos modem shizuje. Lub tez jak kolega napisal to wina mrozu. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Już mam dobrze. Przyszedł od nich jakiś facet i powiedział, że zrobili już. Podobno był za mały sygnał zwrotny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...