maSTHa212 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 No więc tak. Mam taki plan żeby Xboxa360 podłączyć do głośników Logitecha Z-2300. Chcę do tego wykorzystać karte jaka mam w laptopie czyli Audigy2 ZS PCMCIA. Dolby Digital z X360 będzie leciał z opticala a karta ma optical in. Głośniki do karty sa podlaczone przez minijacka. I teraz mam pytanie : czy da rade zrobic tak zeby karta z sygnalu DD 5.1 z X360 robiła downmix do 2.1 i puszczała to na głośniki?? I czy dałoby rade żeby jeszcze robiła to z wykorzystaniem Dolby Virtual Speakers?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 hehe ciekawe skond ty dorwałes xboxa360 przed premierą kozak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 A gdzie jest napisane ze go mam?!? Napisałem ze mam taki plan a to nie jest to samo. Pytałem czy coś takiego jest możliwe. Czytaj dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Anybody?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) a xbox(chyba są jakieś opcje w nim do takich rzeczy) czasem automatycznie nie zmieni dzwiek na 2.1 Edytowane 27 Października 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Być może tak, ja na razie opieram sie na domysłach i obecnej jeszcze wersji Xboxa. Tam jest albo stereo czyli 2.0 albo właśnie DD 5.1. A mi chodzi żeby jakimś sposobem przerobić to na Dolby 2.1 (czy będzie to Virtual Speakers czy jakaś inna technologia generowania dźwięku przestrzennego jest mi obojętne). Ważne żeby był to downmix a nie po prostu zwykłe puszczenie na tylko dwóch głośnikach sygnału 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...