K8R Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mam zamiar zmienic sobie procka na troche szybszy, ale nie wiem czy do tego musze zmieniac plyte glowna czy moze ta mi wystarczy do procesora powyzej 1 GHz. Moja plyta glowna to Via P6VXAT, obecnie mam na niej procesor 633@714MHz. Nie wie ktos przypadkiem jaki najmocniejszy procek bede mogl wsadzic do tej plyty ?? Szukalem w necie, ale nigdzie nie moglem znalezc informacji na ten temat :( Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 To jest płyta ECS'a looknij na www.ecs.com.tw i bedzesz wiedzał. Wydaje mi się że pociągnie nawet Tualatiny --> literka T na końcu nazwy, ale głowy nie daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 jak pojda tualiny poto pIII chyba 1,4 byl najszybszy, albo celek 1,3? jan nie ida to polecam pIII 1ghz coppermnie, albo cel1ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K8R Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 To jest płyta ECS'a looknij na www.ecs.com.tw i bedzesz wiedzał. Probowalem juz to zrobic ale caly czas pojawia mi sie komunikat "Nie można wyświetlić strony" :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie masz instrukcji? moge ci podeslac na maila, u mnie sie otworzylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K8R Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie masz instrukcji? moge ci podeslac na maila, u mnie sie otworzylo. Jakbys mogl podeslac na maila to bylbym wdzieczny: K8R@poczta.fm . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zdaje sie, ze ida na niej tualiny, bo jest tez wersja 'vxa' bez 't' na koncu. Sciagne i wysle. 825kb zzipowane. ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 tez cos cienko idzie. sprobuj tez. ftp://ftp.ecs.com.tw/manual/eng/p6vxat10eng.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K8R Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Z tego co widze to pojda na niej tualtiny :D . Dzieki wszystkim za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...