MaStEr Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Witam wszystkich! Mam mały problem - kumpel prosił mnie o poradę w sprawie kupna płytki głównej pod Celerona 900Mhz ( a ja jestem koneserem AMD :P ),no i tu zadaję pytanie, która jest najlepsza pod ten procek i najlepiej nadaje się do overclockingu? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mam pIII 1ghz na ecsie p3isa2 i max to fsb150, bez opcji zasilania itd. druga plyte mam solteka 65mie i ma duzo opcji do podkrecania. ja mam teraz na niej pIII 733@880. nie ma tylko blokady czestotliwosci agp i pci. asusy cusl, tusl podobno sa najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja moge zaproponowac: A tu maly kurs: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15930 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...