dameroth Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Mam maly problem, posiadam irde ze zlaczem na plyte, niestety nie moge znalesc gdzie to wpiac. Moze jestem slepy, a moze faktycznie nie ma takiego gniazda na mojej plycie (asus p4p800s-x). Prosze o pomoc, ponizej instrukcja do plyty, na 2 stronie jest jej schemat. http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/sock47...p800s-x_qsg.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@wid523 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ta płyta nie ma wbudowanego Irda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dameroth Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 A jest moze jakis sposob by to zlacze na plyte co wychodzi z IRdy przerobic na usb lub com? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 www.elektroda.pl poszukaj tam schematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...