RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 kamera dobra byla znaczy sie jest 10 minut przed kreceniem slonce dawalo przez chmory niebo cale biale bylo i probne zdjecia beznadziejnie wyszly, poczekalismy troche az tak nieswiecilo ale cuś ta kamera zdziebko przyciemniła zamocno nish bylo naprawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 ale fajny film, szkoda ze taki krotki...gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Filmik Spoko , jak cos jeszcze rozwalal bedziesz to tez nagraj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 idzie jak krew z nosa (4-5k/s)dziwne.. chip powinien miec dobry serwer.. ale pewni sa ograniczenia przesylu, a jak cale forum zaczelo ssac to nie dziwne ze kiepsko ciagnie :P CO ?? mi sie wlasnie sciaga bez akceleracji z IE 70 kilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 buhehehe filmik ciekawy ale pomysl glupi... niejestem zwolennikiem zrzucania rzeczy z wiezowca... na wlasne oczy widzialem jak koles zrzucal z 7 pietra kanape...i dotego zachaczyl o doniczki:Dktore to spadly pierwsze i sie odwracam patrze kanapa leci.... buehhehe co za ludzie w polsce mieszkaja:D... co do kamery to szkoda ze cos tam niewyszlo bo serio stuczna ciemnosc... kamera miala mniej czuly film niz bylo w rzeczywistosci czy co??? or whatever/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 buhehehe filmik ciekawy ale pomysl glupi... niejestem zwolennikiem zrzucania rzeczy z wiezowca... na wlasne oczy widzialem jak koles zrzucal z 7 pietra kanape...i dotego zachaczyl o doniczki:Dktore to spadly pierwsze i sie odwracam patrze kanapa leci.... buehhehe co za ludzie w polsce mieszkaja:D... co do kamery to szkoda ze cos tam niewyszlo bo serio stuczna ciemnosc... kamera miala mniej czuly film niz bylo w rzeczywistosci czy co??? or whatever/ niewazne coto byloo skoro jush tego niema 8) a tak serio to następny film będzie jusz baradziej wyraźny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 No fajny filmik :). Następnym razem rzuć monitorem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 rzuc kamera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 rzuc Sie z kameraa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Filmik pierwsza klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Filmik calkiem niezly tylko szkoda ze nie widac ladowania :cry: Jak to czytalem to sie na chwile odwrocilem i zobaczylem na szafce rozwalony dysk :twisted: Chyba wiecie co mi do glowy przyszlo :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Hehe... we Wrocku w jednym z akademików był nalot policji. W sumie chodziło o kolesi którzy kopiowali dla mojego znajomego karty telefoniczne... Ale przy okazji przestraszyło się paru piratów... To było piękne... Poleciało parę kompletnych komputerów... A jaki to akademik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Siema To ja zrobie Creative 48x vs Corsa i prześle zdjęcia jak ktoś chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 rzuc Sie z kameraaprobowales juz :?: :roll: :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Siema To ja zrobie Creative 48x vs Corsa i prześle zdjęcia jak ktoś chce rozwalisz komus bryczke, przynajmiej nauczy sie parkowac w garazu... 8O :P ide dopiwnicy o babci poszukac czegos do wywalenia jaiegos radia or semething Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Siema To ja zrobie Creative 48x vs Corsa i prześle zdjęcia jak ktoś chce tylko zeby to niebyla moja corsa :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 z serwer aidz ejak kres z nosa, jak chcecie to moge to udostępnić na naprawde szybkim FTP, tylko jeszcze 30min ściągania (1,4kB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 przepraszam za ortografie ale jakoś mi sie ręce dzisiaj plączą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 przepraszam za ortografie ale jakoś mi sie ręce dzisiaj plącząjak juz pisalem na forum "piles - niepisz" (joke) ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 a mzoe tak klawiatura? ciekawe czy wszystkie klawisze jej wyskocza z wrazenia?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 prosze o famfary che przedstawic Panstwu nastepnego kandydata do crashtestu, jest nim dum dum dum dum dum dum (werble :P ) EPSON 440 :!: :!: :!: tak tak drukarka niedizala w seriwi eniemogli naprawic walnieta elektronika, n adniach bede ja miał dalej sie domyślcie :lol: cowy na to ? 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Powoli to sie jakas tarcycja staje:lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 drukarka :? wiesz moze byc strasznie duzo odlamkow i moga ludzie oberwac :( poza tym sasiedzi sie moga w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ic ze ciagle cos wyrzucasz przez okno i jeszcze to nagrywasz :? :( poza tym gabarety sprzetu - niedaj boze ktos wejdzie w "pole razenia" i wtedy kaplica ([11 pieter * masa drukarki]/ twardosc czaski=R.I.P. :( ) 1 slowem odradzam :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 15KB/s leci, więc całkiem nieźle. Ja swego czasu robiłem crash testy samochodzików (zarówno resoraków jak i większych modeli). Najlepiej wyszedł mi samochodzik-pułapka, miałem taki plastykowy samochód i wsadzięłm do niego dużą petardę - szkoda, że kamery nie miałem. Widzę, że już się ściągnęło - zabieram sie do oglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Hmm, prawie nic nie widać. Cos tam leci i rozlatuje sie na chodniku. Kiepska jakość i wygląda, jakbys o północy to kręcił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 krecone bylo gdzies o 13 a w yszlo jak w srodku nmocy, musze szczerze porozmawiac z kamerzysta :lol: a tak wogule to ta strona zrzutow jest doscyc odludna, znaczy sie malo kto tamtedy chodzi i zaras po crashu bym to pospratał tlo fakycznie musze zastanowci sie nad konsekwencjami, zeby ktos sie nieprzypieprzyl (czarnym pieprzem) bo ta drukarka spora pewno sie rozbryzga nieźłe heheh. ( ale jestem jebniety ) .heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 RS spróbuj użyć następnym razem kodeka DivX 3.11 lub 3.22. Z moich doświadczeń wynika że daje lepsza jakość obrazu niż 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 A jak myslicie czy dysk sie roleci z 9 pietra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 piekna sprawa, lubie takie akcje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Z kąd moge ściągnąć ten filmik bo szukałem i niemogłem znaleść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...