dario128 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Jak w temacie. Zainstalowałem xmms z pakietu rpm i jak się włączy muzykę to się zawiesza, nic nie odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 odpal go z wiersza polecen i zobacz co co sypie na konsole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uffizi Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 pewnie problem z kodekami lub jakis konflikt pakietow/zaleznosci. mozliwe tez ze brak w systemie kodeka do mp3 bo pewnie to chciales odtwazac. sproboj ewentualnie innego playera np. beep-media-player - doslownie jak xmms tylko ze juz na GTK2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Jak w temacie. Zainstalowałem xmms z pakietu rpm i jak się włączy muzykę to się zawiesza, nic nie odpowiada. 1718378[/snapback] Ja miałem podobne problemy z playerami, nie tylko z xmms, gdy używałem karty dzwiękowej w chipem realteka, pod to nie ma dobrych sterów na linuxa. Od kiedy zapodałem sobie Sound Blastera to wszystko mi chodzi tak jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...