snower1 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Czy mozna zamontowac jeden router asmaxa model AR-804U ktory nei ma wyjscia Wi-Fi i dodatkowo do niego zakupic D-linka model 614+ z wyjsciem Wi-Fi.Oto jest tearz moje pytanie czy da sie to wszystko podlaczyc bez zadbych jakis problemow komunikacyjnych.Bede t iwsyzstko montowane na łączu neo+.Prosze o szybka opowiedz. :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) a niby dlaczego ma nie działać? Byle by tylko routery miały porty ethernetowe ;] Edytowane 25 Października 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snower1 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Byle by tylko routery miały porty ethernetowe ;] 1718794[/snapback] TZN?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 ale tak w zasadzie to po co ci dwa routery? jak bedziesz mial ten z wi-fi to podlacz wszystko do niego i spoko, no chyba ze on nie bedzie mial wbudowanego modemu, to inna sprawa wtedy dajesz tego asmaxa jako bramke i dns a tamten jako normalny "komp" (z punktu widzenie sieci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snower1 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 A mogbys to jakos szczegolowo wyjasnic ?? Bo ja w sprawy sieciowe to Cienki jestem. Ten model nie ma wbudowanego modemu dlatego tak kombinuje bo nie chce za duzo kasy wydawać.Mam juz asmaxa i kombinuje zeby wlasnei ten model kupic.Tylko jak to później skonfigurować aby wszystko chodziło cacy :/.Czy wtedy ten router z asmax'a normalnie konfigruje a router D-linka nie kofniguruje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...