GozdeR Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam wszystkich. Mam nietypowy problem. Dotyczy on udostępniania internetu w mojej firmie w sieci lokalnej w której jest 6 komputerów, 5 z nich jest na Windowsie 95 (bez komentarza :oops: ) i jeden na Windowsie 98 (pierwsza edycja) do którego podłaczone jest internet za pomocą routera (providerem jest Netia - BiznesNet 24). Czy istnieje jakis prosty sposób na podłączenie sie przez tego kompa z internetem? Próbowałem róznych sposobów, serwery proxy itp. ale cos nie gra a podłaczenie z routerem za pomoca kabli nie wchodzi w grę... Wszystkie komputery widza się wzajemnie, połączenia sieciowe jest poprawnie skonfigurowane (brama, maska itp...) Macie jakieś pomysły? Z góry dziękuję za każdy pomysł. Pozdrawiam. GozdeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Z tego co pamiętam to dopiero win98se miał usługe Udostępnianie Połączenia. Próbowałeś WinRoute? Zobacz na początek: http://www.winroute.prv.pl/ Nie miałem żadnych problemów z tym. .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...