SmOkU Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam, mam taki problem - potrzebuje przepuscic port 6881 w Firewall'u Wix XP SP1 potrzebny jest mi ten port do Azareusa i jego prawidlowej pracy, kiedys koles mi to jakos ustawil i bylo dobrze, ale niestety musialem zrobic format i zainstalowac winde od nowa, a koles jest w tej chwili nieosiagalny... wiec mam problem bo nie pamietam jak to zrobic :( jedyny problem to taki ze jak wlaczam "Połaczenia sieciowe" -> Neostrada TP jak klikam na wlasciwosci polaczenia (tam pamietam byly opcje do Firewalla XP) to nic sie nie dzieje ;/ nie chce sie wlaczyc to okienko z ustawieniami ;/ plzz poradzcie mi cos, bo bez tego porta azareus mi wolno sciaga :(( HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Wywal ten badziewny soft od tepsy do łączenia się z netem i zrób sobie ręcznę połączenie. Wtedy bedziesz mógł wejść do opcji połączenia i wyłączyć firewalla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmOkU Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ja nie uzywam programiku od telepsow tylko autoconnecta.... a mozna jeszcze inaczej zrobic polaczenie ? a tak wogole to moge caly katalog neostrady skasowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 kasuj wszystko co od tepsy. usuń te połączenie co teraz masz i jeszcze raz stwórz nowe. u mnie to pomogło tzn. mogłem wejśc w ustawienia połaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...