pkroczek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam! Mam taki problem ze swoim komputerem!posiadam obecnie Płytę głowna GIGABYTE K8NS z procesorem Athlon64 2800+,1 Gb Ram DDR 400 MHz,2 dyski twarde( 80 GB Caviar 2mb cache i Maxtor 120 GB 8 mb cache oraz grafike geforca 5200,zasilacz 350 feel)otoż mój problem polega na tym iż podczas startu komputera, kontroler raz wykrywa mi wszystkie urządzenia w komputerze a raz nic :/ niewiem co z tym problemem zrobić,wgrywałem nowa wersje biosu do płyty głownej,zmieniałem ustawienia napedów na tasmach zmieniałem zworki i problem niestety się powtarza!Używam Win XP SP 2 PL..Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 zaczne od najbardziej popularnej odpowiedzi: obadaj mocniejszy zasilacz... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...