kubas11 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam, musze zrobić swoj pierwszy projekt na studia w tym projekt papierowy (Zaczyna sie konkretniejsze programowanie). Wogole nie wiem jak sie do tego zabrac. Moze ktos z was robil juz takie projekty i zechcialby sie ze mna podzielic jakimis dokumentami jak cos takiego wyglada (moze robil cos podobnego), tudziez bylby ktos sklonny mi troche pomoc w projekcie programu, kodowac chce sam, oczywiscie nie za darmo . Program ma symulowac zachowanie sie rodziny w mieszkaniu (tak wiem glupie ) i tu pytanie do bardziej doswiadczonych, w jakim jezyku tego typu program najlepiej robic, c,c++, java??? Wogole jak ktos ma jakis pomysl jak to ma wygladac to tez przyjme z radoscia, bo przeskok z robienia programow z algorytmami na costakiego tworczego mi nie podpasowal . Jakby ktos cos mial to --->k_kuba@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 użyj c++ ew. javy. Coś obiektowego będzie w tym wypadku odpowiednie. Kłania się dziedziczenie. skontaktuj się na gg: 900005 , to Ci wyjaśnię dokładnie co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...