kris_2021 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 posiadam athlona xp 1.9,plyte glowna soltek 75frv,hd seagate 80 gb,256 mb ram,ati radeona 8500 le,sb audigy.komputer czesto mi sie zawiesza bez powodu,czasami tez zwalnie niesamowice ze nie mozna nic otworzyc ani uruchomic przez jakis czas,co moze byc tego przyczyna?obecnie mam windows xp ale wczesniej na 98 bylo podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Może temp proca za wysoka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 napisz cos szerzej. jakich driverow uzywasz w jakich sytuacjach ci sie wiesza. moze cpu ci sie przegrzewa albo chipset, moze masz ustawione agressive timings na pamiatkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Posprawdaj czy wszystko dobrze podociskane. Napisz jakie masz drv. A czy sam skaldales kompa czy ktos ci to robil. Czy jest apsta pod radiatorem. Jak na moje oko to sie cos grzeje. I tyla. Ja tak mialem jak za bardzo podkrencilem moja rivke i sie wieszal caly komp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...