Skocz do zawartości
Kamilos

Return to Castle wolfenstein a pamiec ram...

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie, mam problem, poniewaz gdy testuje ta gra (demo checkpoint), laduje sie ona niezmiernie dlugo, a wynik testow jest zawsze inny, czy to mozliwe, ze 256 ddr to za malo dla tej gry, bo czesto doczytuje w czasie benczmarka, czy moze dysk ( 13,5 gb samsung ata 66)ma tak ogromny wplyw na wydajnosc gier (inne tez sie dlugo laduja , chociaz nie powinny)........ktos cos na ten temat wie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz jeszcze jaki masz procek :!:

U mnie wolf w niektorych momentach osiagal 40fps na athlonie 1500+,

ta gra jest cholernie wymagajaca.U mnie na 256ramu chodzilo ladnie czyli wynika z tego ze chyba dysk ci psuje zabawe.Ja mam ata 100 i 7200rpm to nie ma prawa sie ciać :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam durona 1000@ 9x133 +gf 2 ti na solteku drv 4 + 256 ddr @cas 2 , q3 normalnie wszystko dziala zajebiscie, laduje sie szybko, jedynie ten wolfenstein, np. w 800x600 fpsy wahaja sie od 50-80....cos nie tak z ta gra albo nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak poważnie to ja mam dopiero problem? U mnie na AMD XP1700+, 256 Ram i GF4- Ti 4400 ta gra też chodzi w przedziale 40-90 klatek, nie wspominając już MOH i niestety nie wiem co mam z tym fantem zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak poważnie  to ja mam dopiero problem? U mnie na AMD XP1700+, 256 Ram i GF4- Ti 4400  ta gra też chodzi w przedziale 40-90 klatek, nie wspominając już MOH i  niestety nie wiem co mam z tym fantem zrobić.

No to macie niezle pokopane cos w ustawieniach- nie wiem czy hardware czy soft.

U mnie jak gram to chodzi w 1024x768x16 od 40-140 fps. przewaznie jednak kolo 50-60 fps.

celek 1.2 @ 1.5, 256sdram, gf2mx :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak poważnie  to ja mam dopiero problem? U mnie na AMD XP1700+, 256 Ram i GF4- Ti 4400  ta gra też chodzi w przedziale 40-90 klatek, nie wspominając już MOH i  niestety nie wiem co mam z tym fantem zrobić.

A jakie macie strowniki, najlepiej chyba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> dentki 27.20, przynajmniej ja na nich mam najlepsza wydajnosc.(dodam tylko ze na wesji 13.xx cos tam, mialem 20fps mniej niz na tych w niektorych grach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...