Skocz do zawartości
MeHow

JAK PRZEZ KABEL LOGO DO SIEMENS SL45i

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialem napisac to samo do ciebie ztym wzwodem ale nie jestem wulgarny !

No widzisz ciebie interesuje co na polskim rynku a mnie interesuje co na angielskim A ta ubogosc to taka przenosnia ciezko zrozumiec a co do chwalenia sie nei chwale sie bo nie wiem czy bede mial ten tel jeszcze zaobaczymy czy mnie bedzie stac !! tylko napsialem ze to moje marzenie !!

No ale zgodziles sie zemna co do wad telefonu jeszcze kilka by sie ich znalazlo noo ale ty jestes zapewne mlodszy o demnie i ten telefon tobei sie nadaj a mnei juz nie :-) moze faktycznie funkcje mnie przerastaja ale zapewniam cie ze wykorzystywalem (testowalem) i sobie radzilem jakims cudem !! A telefon od Kyocery ciebie chyba tez przerosnie !!

Panowie z pewnej strony z gsm napisali ze doznali oswiecenia przy korzystaniu z tego telu !!

Pozdrawiam cieplutko i niechce sie dalej klucic !

Pozatym kazdy chwali to co ma ! ty masz T68 to je chwalisz ja tez mam ale jestem Obiektywny !

I muj nastepny tel bedzie biznes klasy a napewno T68 nie zalicza sie do nich ! nawet jak ma tak super wypasione funkcjie te ktore ci sie tak podobaja !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem napisac to samo do ciebie ztym wzwodem ale nie jestem wulgarny !

No widzisz ciebie interesuje co na polskim rynku a mnie interesuje co na angielskim  A ta ubogosc to taka przenosnia ciezko zrozumiec a  co do chwalenia sie nei chwale sie bo nie wiem czy bede mial ten tel  jeszcze zaobaczymy czy mnie bedzie stac !! tylko napsialem ze to moje marzenie  !!

No ale zgodziles sie zemna co do wad telefonu jeszcze kilka by sie ich znalazlo noo ale ty jestes zapewne mlodszy o demnie i ten telefon tobei sie nadaj a mnei juz nie :-) moze faktycznie funkcje mnie przerastaja ale zapewniam cie ze wykorzystywalem (testowalem) i sobie radzilem jakims cudem !!  A telefon od Kyocery ciebie  chyba tez przerosnie !!

Panowie z pewnej strony z gsm napisali ze doznali oswiecenia przy korzystaniu z tego telu !! 

Pozdrawiam cieplutko i niechce sie dalej klucic !

Pozatym kazdy chwali to co ma ! ty masz T68 to je chwalisz ja tez mam ale jestem Obiektywny !

I muj nastepny tel bedzie biznes klasy a napewno T68 nie zalicza sie do nich ! nawet jak  ma tak super wypasione funkcjie  te ktore ci sie tak podobaja !

Ja tez sie klucic niechce :) Ale poprostu razilo mnie to ze pisales co i zero argumentow :/

Poza tym T68i nie jest moim marzeniem :/ owiele bardziej podoba mi sie P800 ale neistety nie mam prawie 4tys na ten telefon :/

Ciesze sie z tego co mam i uwazam ze jest to dobre polaczenie wiekszosci dostepnych funkcji upchanie to w niewielka obudowe.

Ja minusow innych nie widze :/ Tel upadl kilak razy i nic mu sie nie stalo m nic sie tez nie porysowalo :/ Kazdy ma to co mu sie podoba :)

Tylko przyczepielm sie bo nie podawales zadnych argumentow :/

Poza tym uwazam ze Sl45 wcale nie jest takie swietne :/

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Progz moze byc po angielsku... poradze sobie ;) chociaz tlumaczeniem nie pogardze! Czekam na linka :D :D :D

pozdr.

MeHow

BTW... Libero no offence, ale sie tak nie unos, kazdy wie, ze najlepsza jest nokia 1939, kto widziale obrazek, ten wie :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi