inesian Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 czy ktos gral w cos takiego jak might and magic? nie ma topiku o tym mam na swoim koncie czesci od 6 do 9 uszeregowal je bym, od najlepszej, tak: 6, 8, 7, 9, jedyny mankament w tym, ze 6 mam po angielsku czy ktos widzial moze spolszczenie do tej czesci, jest to dosyc stara gra, ale chcialbym miec ja po polsku jak pozostale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 czy ktos gral w cos takiego jak might and magic? nie ma topiku o tym mam na swoim koncie czesci od 6 do 9 uszeregowal je bym, od najlepszej, tak: 6, 8, 7, 9, jedyny mankament w tym, ze 6 mam po angielsku czy ktos widzial moze spolszczenie do tej czesci, jest to dosyc stara gra, ale chcialbym miec ja po polsku jak pozostale 6 nie ma po polsku niestety, trzeba sie angielskim meczyc ;), ale gierka wyczesana, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 omg nie myslalem ze w ogole ktos w to gra :] ale gierka wyczesana, nie?no jasne jak dla mnie 1-sza klasa :), ostatnio nawet gralem w 8 po raz ktorys tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Oj pamiętam wieczory jak grałem w M&M :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ponoć ma być kontynuacja, ale już z innym tytułem :D. A u mnie 3 najlepsze części to 2, 6, 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 M&M 2 . wow to musialo byc dawno temu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 M&M 2 . wow to musialo byc dawno temu ??no bylo, osobiscie to przygode z m&m zaczalem od 6, wczesniejsze to przepasc w porownaniu do niej, 5 to jakies ze 20MB miala a 6 to juz 2CD :lol2: ciekawe czy bedzie ta kontynuacja, ale IMO jesli skopia ja tak jak 9 to dziekuje, to juz wcale nie byl ten klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 hmmm nie tak dawno (ze 2 lata temu) przeleciałem przez 4kę i 5kę (World of Xeen), muszę kiedyś spróbować 6 i 7ki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 hmmm nie tak dawno (ze 2 lata temu) przeleciałem przez 4kę i 5kę (World of Xeen), muszę kiedyś spróbować 6 i 7ki :) co do szostki to polecam :], super grywalnosc, i bardzo dluga fabula a co do 7 to mam mieszane uczucia, bo to bylo przejscie miedzy 6 a 8 i ma duzo bledow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...