mj18 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Witam. Zakupiłem ostatnio na allegro karte telewizyjną. Miała działać a jak narazie się na to nie zanosi. Problem jest w tym że system wogle jej nie widzi. Próbowałem zmieniać sloty pci i nic... Patrzyłem też ustawienia w biosie ale niewidzialem nic odpowiedzialnego za PCI. Co mi byście poradzili? Może jest jakiś sposób aby uruchomić tą karte (Karta nazywa sie Avermedia TVCapture98w/VCR) Płyta głowna to Epox 8rda system Windows XP sp2. Sterowniki brałęm ze strony producenta ale niestety nieda sie ich zainstalowac bo pisze że niema karty :/ pomocy! Edytowane 27 Października 2005 przez mj18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Sprawdź na innym kompie jeśli taka sama sytuacja karta jest zapsuta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 jesli karta "od nowosci" nie jest rozpoznawana przez system to znaczy ze jest walnieta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 weż ją dokładnie obejrzyj czy coś sie nie zjarało i spróboj inne stery ja do swojego avera 303 musiałem szukać dość długo sterów pod win xp sp2 chyba 3 czy 4 z koleji zadziałały jednym słowem google twoim przyjacielem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A wykrywało ci karte w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A wykrywało ci karte w systemie? 1723693[/snapback] ja mialem juz dwa avery i tak: kazdego avera wykrywa jako nieznane urzadzenie ->zawsze<- obecnie moje tv studio leci na sterownikach avertv431 za to soft mam juz z paczki AVerTV5034 poniewaz nowsze sterowniki cos sie kaszanily ostro (soft z nimi nie chcial wspolpracowac), takze bjabrzyk sprobuj starszych sterow, w razie czego pm ;) mj18 -> sciagnij ze strony avera najnowsze sterowniki moze jak ci ten "super sprzedawca" z allegro wymieni na dzialajaca to sie przydadza :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ty no mi wszystko dziala ;) ja tylko chcialem mu pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimmm Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 czesc .. ja tu trosze odmienym problemem kolezanka ma karte TV KWORLD KW-TV7134RF i ma nastepujacy problem : Wiesza sie jej komp lub restartuje .... po kilku minutach ogladania nastepuje reset. badz zawias przy tym mocno sie nagrzewa cpu a nie jest podkrecone ani nic .... jej komp to duron 800 plyta jaks tam na chipie via ramu 128 i dsysk samsung 80 gb jak sie wyciagnie tjuner wszystko jest ok ona ma go w kablowce wpiatego myslicie ze to mzoe byc problem napiecie jakie idzie w kablowce ? iz tego wzgedu go cos "boli ?? " :unsure: jesli macie jakeis sugesti prosze pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...