MacieX Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Poszukuję opini i namiarów na dobre tablety. Nie znam się a jedyne wymagania jakie stawiam to: -duży rozmiar (minimum A4) -duża czułość rysika -możliwość korzystania z rysika jako myszki pc (jesli cos takiego jest możliwe - nie mam pojęcia ale to dodatkowy + ) Czy ktoś z forumowiczów posiada taki sprzęt i może się wypowiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) No jak takie wymagania, to proszę bardzo: Wacom Intuos 3 A4 Edytowane 28 Października 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draven Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Zgadzam się z przedmówcą. Sam mam graphire 3 A5, więc wiem, że Wacom = jakość :). Z tym, że taki intuosik kosztuje ok 2200 :]. Ale jeśli Cię stać, to bierz :). -możliwość korzystania z rysika jako myszki pc (jesli cos takiego jest możliwe - nie mam pojęcia ale to dodatkowy + )Z tego co się orientuje, wszystkie tablety tak mają. W Windowsie spoko, ale już grać się tabletem nie da :). Milimetrowe przesunięcie rysika, a kursor skacze z jednego końca ekranu na drugi :P Edytowane 30 Października 2005 przez draven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...