Ponury Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Czy możliwa jest zmiana mnożnika w Pentium III Coppermine ? Jak tak to proszę o jakieś adresy ston stron i porady jak taki zabieg wykonać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 tez jestem ciekaw. czemu bardziej nie krecisz tego PIII? Ja mam wlasnie 880mhz w tej chwili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Bardziej ? A jakie masz FSB ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Czy możliwa jest zmiana mnożnika w Pentium III Coppermine ? Jak tak to proszę o jakieś adresy ston stron i porady jak taki zabieg wykonać. Witam. Nie można odblokować mnożnika PIII w żadnym modelu. Ostatnio firma Logos przesłała CHIP-owi do testów zestaw z (teoretycznie) PIV 2,7 ale był to PIV Confidental, czyli wersja nie do sprzedaży (inżynierska) i on miał odblokowany mnożnik. Gdzie można coś takiego zdobyć, tego niestety nie wiem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Serdeczne dzięki. Najwidoczniej pozostaje tylko FSB i dobre chłodzienie pamiątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Bardziej ? A jakie masz FSB ?doszedlem do 159. potem juz cos nie wyrabia, ale nie procesor, chyba dyski. niewiem. 880 stabilnie poszedl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 moje stare, slotowe pIII 700 chodziło bez zwisów na 903, z tym, że mominalne fsb = 100 więc miałem lepszy zapas i nie musiałem się martwić o dyski czy inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły. dobre chłodzonko i jazda ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...