osasnk Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 witam nie wiem co sie dzieje i czy isc to reklamowac mianowiecie mam lapka hp nx6110 i ostatnio zauważyłem ze po złożeniu laptopa lekko z prawej strony odstaje matryca wiec popatrzylem z góry dokładnie i okazuje sie ze jest krzywa tzn w prawym górnym rogu trszke jest podniesiona:/ przy pracy jest to niezauwazalne ale tak jak mówiłem po złożeniu troszke w jednym miejscu odstaje jesli by sie ktos zainteresowal moge dostarczyc zdjecia PORSZE O POMOC CO ROBIC I CZY W PRZYSZŁOSCI MOZE COS SIE STAC PRZEZ TO?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedor Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) a duzo ci odstaje? mnie w prawym rogu gora 2 milimetry. mozliwe ze ktoras guma zle przylega do ekranu. Nie wydaje mi sieby takie cos mialo jakies negatywneprzelozenia. chybazeci odstaje z pol cm :D Edytowane 29 Października 2005 przez nedor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ...mam lapka hp nx6110 i ostatnio zauważyłem ze po złożeniu laptopa lekko z prawej strony odstaje matryca wiec popatrzylem z góry dokładnie i okazuje sie ze jest krzywa... 1723383[/snapback] ...mnie w prawym rogu gora 2 milimetry.... 1725280[/snapback] 8O a podobno HP to taka dobra i renomowana firma, a tu taka wpadka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osasnk Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 no mi własnie tak odstaje w prawym górnym rogu 3-4mm ale to troche denerwujace bo wydałem 3 tys a tu taka dokładnoć wykonania lol:/ jesli ktos ma tez taki problem to prosze dajcie znac pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...