Boos3r Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 :( Mam problem ze skonfigurowaniem speedtouch510 ,aby szło sciagać pliki torrentem. Porty mam otwarte od 6881 do 6889 tcp ale nic to nie daje .Czy coś jeszcze mogę zrobić ???. Za pomoc z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehadnazzal Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Zależy z jakiego klienta korzystasz. Niektóre (np. bitcomet) są zbanowany na wielu serwisach, bo korzysta z niego masa leecherów i nikt nie uploaduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boos3r Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Korzystam z bitcometa :(. Wczesniej jak nie mialem routera wszystko było dobrze tzn mialem bittornado.Tyle że teraz niemoge mieć bittornado bo niewiem jakie porty musiał bym otworzyć no chyba że ktoś wie to nich napisze ;) . Korzystałem juz z innych klientow i nic nie chce normalnie chodzić tzn zerowe praktycznie ściaganie a uploud idzie 16 czyli max (mam neo 512) :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 porty trzeba przekierowac a nie otworzyc :P napisz jak zrobiles konfiguracje albo daj screenshota!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 a uploud idzie 16 czyli max (mam neo 512) :/ 1724717[/snapback] Na moje oko to tutaj wlasnie jest twoj problem... Zmniejsz upload, bo w neostradach on zatyka download... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boos3r Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 w zalaczniku screenshot z konfiguracji NAPT... nie wiem czy to wystarczy? slyszalem cos o tym przekierowywaniu ale jak to ustawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boos3r Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Chyba wiem juz o co chodzi tzn port forwarding . Tylko niewiem jak to się robi. Ma ktoś jakąś stronke o tym jak to zrobić na speedtouch 510 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 sciagnij manuala ze strony firmowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...