mat_zab Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Mam możliwość kupna Power COLOR Radeon 7500 ULTRA z Tvout i LCD w podobnej cenie co WinFast GeForce 2 Ti Tvout niewiem która będzie lepsza prosze o pomoc w wyborze. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Zdecydowanie Radeona!!!! Nawet sie nie zastanawiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Bierz radka , pomijając juz kwestie wydajności , to zawsze lepsza jakość obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Czyli Radeon jest mniej wydajny niż GeForc. Mam jeszcze hedno pytanie czy radeon obsługuje więcej opcji graficznych od GeForca czy posiada Vortex Sharde itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Tego ,ze radek jest mniej wydajny to ja nie powiedziałem , chyba nawet jest wydajniejszy ,ale nie będe wnikał w szczegóły. Gf2ti nie ma ,żadnych shaderów , a AA jest do [gluteus maximus]. To sie również tyczy radeona. Na radeonach jest lepsze filtrowanie anizotropowe ale nie jestem pewien na 100% czy na radku 7500 też bo na 8500 to na pewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 A ja akurat bym brał geforca a to za względu żę to winfast a tego to sobie ładnie podkręcisz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Mam możliwość kupna Power COLOR Radeon 7500 ULTRA z Tvout i LCD w podobnej cenie co WinFast GeForce 2 Ti Tvout niewiem która będzie lepsza prosze o pomoc w wyborze. pozdrawiam Oczywiscie, ze gf2ti i to jeszcze winfasta, hehe - bez namyslu. Roznicy w grafie nie zauwazysz, a jezeli chodzi o szybkosc to nie wiem czemu ktos pisze, ze radek jest szybszy. A co dopiero sie bedzie dzialo po podkreceniu ??? Tego radka podkrecisz 0,01 % :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...