Pierone Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 witam chcialbym wiedziec ktora najtansza nowa karta na gf da sie zmodowac na quadro. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 z nowych kart nie zmoduje ci sie zadna. Modowanie dawało skutki chyba tylko do GF 4... Ale tak dużo to nie dawało, tylko troche w opengl, a w direct 3d czasami nawet sie pogarszało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierone Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 hmmm to sam juz nie wiem bo W http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=59&t=160703 mowia ze sie wszystki zmoduja. zalezy mi na quadro bo komp bedzie uzywany do cad-u Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 mam 6800le i w rivatunerze jest "unlock profesional capabilities"... może o to chodzi ? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...