themeler Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Podczas startowania "Inicjalizacji preferencji koloru" nagle wylacza sie, jeszcze 2 dni temu dzialal, nic nie instalowalem, przeinstalowalem PS'a i dalej to samo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bespec Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Sprawdz czy masz wystarczajaca ilosc miejsca na dysku (scratcg disk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themeler Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Na obydwu dyskach mam po ~800mb, ale tu nie o miejsce chodzi, jak nie mam miejsca to wywala blada ze za malo i sie wlacza. Skanowalem kompa Avastem (Katalogi: WINNT i z photoshopem), Spybotem i Adawarem, nic ;o Reinstalowalem z 5 razy, do innych katalogow i nic. A akurat photoshop potrzebny mi jest jak tlen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Moze juz wcześniej uzywałeś tej lub podobnej wersji czasowej? Tam jest wyraźnie napisane ze 30-dniowy okres próbny upłynął i należy zakupić licencję pełną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themeler Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Juz sobie poradzilem :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...