Portal Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Witam Czy ktos mi moze dokladnie powiedziec czym roznia sie miedzy soba te dwie opcje BIOSu wymienione w tytule postu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Proponuje instrukcje obslugi i/albo slownik supervisor = nadzorca user = uzytkownik Wiec pewnie supervisor ma wieksze uprawnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Slownik to ja mam w glowie :) Chodzilo mi jednak o roznice funkcjonalne tych dwoch opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 W takim razie polecam instrukcje obslugi mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 no to beda taki dobry i ci odpowiem: Supervizor - jest to haslo potrzebne aby wejsc do BIOSu User - jest to haslo, ktore nalezy podac przy uruchamianiu kompa podczas bootowaia w BIOSie ustawia sie tez czy BIOS ma sie pytac o haslo przy kazdym bootowaniu (user) czy tylko podczas wchodzenia do BIOSu (supervisor) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...