Impala Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Tak się złożyło , że wysiadł mi napęd dyskietki , a chciałbym zrobić kopie systemu np. nortonem ghostem ... ale nie mam dyskeitki ani plików żeby nagrać na płytę ... i teraz mam pytanie czy można zrobić sobie kopie systemu i nagrać na płytę , bez użycia napędu dyskietki ?? jakimi programami ?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Zgrywasz plik ghost.exe ( zaleznie od wersji - kiedys mialem write.exe i read.exe ) na partycje inna niz systemowa. Boot-ujesz plyte WinXP, konsola odzyskiwania. Komendami w DOS-ie przechidzisz i odpalasz plik ghost.exe. Jak nie masz tego pliku to napisz: vedamgo-4@wp.pl wysle Ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) robisz bootowalna plytke cd zgrywasz na nia ghosta oraz ghost.exe i po problemie koszt operacji kolo 1zl tylko obraz nie moze byc za duzy ;) no chyba za masz naped dvd problem znika ;] moze mi ktos podac link skad sciagnac image floppy boot diska ? nie exe'ka ? Edytowane 30 Października 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 w nero macie od razu gotowe bootowalne płytki (w sensie obrazy dyskietki:D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 oo no wlasnie kiedys byly one potrzebne ale od dawna juz nie uzywam nero dzieki za info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impala Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) przy wpisywaniu ghost do konsolki wyskakuje że złe polecenie ... :( ... , a jak probowałem w wierszu polecenia to chce żeby włonczyć dosa ... oco chodzi ?? Edytowane 1 Listopada 2005 przez Impala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...