Skocz do zawartości
Preddi

Ważne!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem z mnoznikiem. Slyszalem ze mozna zmienic o w biosie ale nie wiem czy to prawdz . Chcialem zresetowac haslo w biosie i wyciagnalem na chwile baterie zasilajaca. Wszystko dobrze poszlo , haslo zniklo ale ten mnoznik chyba sie przestawil !!! Pomozcie !!! plz . Moj procek to athlon 2500 a we wlasciwosciach mi sie przestawilo na 1.10 Ghz!?!?!? pomocy !! PLyta głowna to : MB MSI KT4AV !!!! jAK KTOS COS WIE NA TEN TEMAT TO PROSZE PISZCIE!! Dzieki z gory !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem z mnoznikiem. Slyszalem ze mozna zmienic o w biosie ale nie wiem czy to prawdz . Chcialem zresetowac haslo w biosie i wyciagnalem na chwile baterie zasilajaca. Wszystko dobrze poszlo , haslo zniklo ale ten mnoznik chyba sie przestawil !!! Pomozcie !!! plz . Moj procek to athlon 2500 a we wlasciwosciach mi sie przestawilo na 1.10 Ghz!?!?!? pomocy !! PLyta głowna to : MB MSI KT4AV  !!!! jAK KTOS COS WIE NA TEN TEMAT TO PROSZE PISZCIE!! Dzieki z gory !!

1727719[/snapback]

Gratuluje pomyslowosci z wyciaganiem baterii ale tak de facto to do restu biosu uzywa sie zworki a nie wyciaga baterie mozna tka uszkodzic gniazdo zasilacjace - dziwi mnie to co piszesz moze zle ja wsadziles ? u mnie na asusie bylo podobnie tyle ze 1 uruchomienie po resecie biosu to bylo 1,1 - wchodziles do biosu zapisywales ustawienia bez zmieniania czegokolwiek i po nastepnym, odpaleniu chodzilo ok ... dziwne .. sprawdz ta baterie - wyglada na to jakby za kazdym razem resetowal Ci sie bios... - to moja opinia ...

ehh kolega byl pierwszy :P za dlugo pisalem:P

Edytowane przez extremeee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi