Preddi Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam. Mam problem z mnoznikiem. Slyszalem ze mozna zmienic o w biosie ale nie wiem czy to prawdz . Chcialem zresetowac haslo w biosie i wyciagnalem na chwile baterie zasilajaca. Wszystko dobrze poszlo , haslo zniklo ale ten mnoznik chyba sie przestawil !!! Pomozcie !!! plz . Moj procek to athlon 2500 a we wlasciwosciach mi sie przestawilo na 1.10 Ghz!?!?!? pomocy !! PLyta głowna to : MB MSI KT4AV !!!! jAK KTOS COS WIE NA TEN TEMAT TO PROSZE PISZCIE!! Dzieki z gory !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Zresetowałes bios, wiec przywróciło Ci FSB na 100MHz (z 166). To spowodowało zmiane taktowania. mnożnik pozostał ten sam. Podciągnij FSB i bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Witam. Mam problem z mnoznikiem. Slyszalem ze mozna zmienic o w biosie ale nie wiem czy to prawdz . Chcialem zresetowac haslo w biosie i wyciagnalem na chwile baterie zasilajaca. Wszystko dobrze poszlo , haslo zniklo ale ten mnoznik chyba sie przestawil !!! Pomozcie !!! plz . Moj procek to athlon 2500 a we wlasciwosciach mi sie przestawilo na 1.10 Ghz!?!?!? pomocy !! PLyta głowna to : MB MSI KT4AV !!!! jAK KTOS COS WIE NA TEN TEMAT TO PROSZE PISZCIE!! Dzieki z gory !! 1727719[/snapback] Gratuluje pomyslowosci z wyciaganiem baterii ale tak de facto to do restu biosu uzywa sie zworki a nie wyciaga baterie mozna tka uszkodzic gniazdo zasilacjace - dziwi mnie to co piszesz moze zle ja wsadziles ? u mnie na asusie bylo podobnie tyle ze 1 uruchomienie po resecie biosu to bylo 1,1 - wchodziles do biosu zapisywales ustawienia bez zmieniania czegokolwiek i po nastepnym, odpaleniu chodzilo ok ... dziwne .. sprawdz ta baterie - wyglada na to jakby za kazdym razem resetowal Ci sie bios... - to moja opinia ... ehh kolega byl pierwszy :P za dlugo pisalem:P Edytowane 30 Października 2005 przez extremeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...