ZIBI_PL Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 witam. mam powazyn problem podlaczylem dysk 80gb do kompa (VIA C3 i 384 ram) Dysk jest wyrkywany, laduje mi sie instalacja WIN XP, wsyzstko ladnie pieknie robi sie restart kompa i....pisze BRAK SYSTEMU OPERACYJNEGO Staralem sie juz wielu rowiazan. usuwalem partycje, zakladalem nowe - nawet tak male jak 5 GB w FAT32 i nic to niedaje. Wczesniej byl win 98 i dzialalo bez problemow. Niestety niemam teraz innego windowsa niz XP wiec zalezy mi na odpowiedzi co sie moze dziac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 W biosie masz ustawione bootowanie na wlasciwy dysk? Jezeli na partycji FAT32 to czy ustawiles ja jako aktywna np. w fdisku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 wszystko jest dobrze ustawione a win za cholere sie niechce wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Pliki fizycznie nagrywa na partycję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 tak. na drugim kompie instalacja przebiegla bez problemu a po podlaczeniu do peirwszego - BRAK SYSTEMU OPERACYJNEGO =/ Kiedy np. chce zainstalowac WIN jeszcze raz to wykyrwa mi w instalatorze ze juz jest winda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jak to na drugim? Windows zainstalowany na innym komputerze z inna plyta glowna nie bedzie dzialac po podlaczeniu do innego komputera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Niekoniecznie ;) ... ale w 90% przypadków .... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 no tak ale przynajmniej kom musi podjac "probe" ladownia windy co sie konczy zwykle bluesreenem ale gdzie tam. to samo. BRAK SYSTEMU OPERACYJNEGO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 to sprobuj instalnac 98 a potem zaaktualizowac do xp. moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...